Vai ai contenuti
background image

ATT ANVÄNDA SEA-BAND KAN INTE VARA ENKLARE!

Sätt på akupressur armbanden runt dina handleder och du kommer märka att illamåendet avtar – utan dåsighet eller andra biverkningar.

Kontakt

Fresno Grande S.L.

Tel 031-310 55 18

info@fresnogrande.com

www.fresnogrande.com

DET NATURLIGA VALET MOT ILLAMÅENDE

 •  Naturlig lindring
 •  Inga bieffekter
 •  Snabb & effektiv lindring
 •  Återanvändbar
 •  Tvättbar

VINKA FARVÄL TILL ÅKSJUKA

Låt inte dina resor bli förstörda av illamående. Lindra din åksjuka och njut av dina resor med familj, vänner och barn. Njut av din graviditet genom att använda Sea-Band så slipper du ditt graviditets illamående.

Sea-Band är ett elastiskt band som fungerar genom att man applicerar ett tryck på ’’Nei Kuan’’ , vilket är en akupressur punkt på varje handled. Detta tryck uppkommer genom att det sitter en plastkula på varje armband som trycker på akupressur punkten.

Eftersom Sea-Band är ett naturligt val och är läkemedelsfritt innebär det att det inte finns några biverkningar, som till exempel trötthet eller dåsighet. De kan alltid sättas på handlederna så fort du börjar må illa. De kan användas av både barn och vuxna.

Sea-Band säljs på apotek runt om i världen, och i Sverige finns de att köpa på samtliga apotekskedjor.

INSTRUKTIONER HUR DU ANVÄNDER SEA-BAND

Sea-Band armbanden kan användas till lindring av åksjuka, vid morgon-illamående samt vid postoperativt illamående och efter cellgifts behandlingar. För att försäkra dig om att dina Sea-Bands fungerar korrekt så råder vi dig  att följa instruktionerna om hur man sätter på armbanden korrekt, se nedan.

 • Placera dina tre mellersta tre fingrar på insidan av din handled. Det tredje fingret skall vara placerad precis vid kanten/slutet av din handled. ‘Nei-Kuan’ punkten är precis under mitten av ditt pekfinger, och i mitten av handleden, mitt mellan senorna.
 • Sätt på armbandet så att plastkulan kommer trycka på själva Nei-Kuan punkten. (Insidan av armbandet). Gör exakt denna procedur även på andra handen, sedan är armbanden korrekt applicerade.
 • Båda dina handleder måste ha varsitt Sea-Band på sig för att uppnå full  effekt. Sea-Band armbanden kan man börja använda redan innan man börjar resa, men även också efter start under pågående resa. Effekt kommer uppnås i vilket fall.
 • Sea-Band är lämpligt för både vuxna och barn

 

ANVÄNDNING AV SEA-BAND

Lindring av åksjuke-illamående

Lider du utav åksjuke-illamående? Klarar inte dina barn av långa resor? Vill du hindra sjösjuka under din kryssningsresa? Om något av detta stämmer in på dig – så behöver du med hjälp av Sea-Band inte oroa dig. Du kommer kunna njuta av dina upplevelser utan illamående! 

Illamående, yrsel, samt spyattacker under alla former av transport är på grund utav förvirring i hjärnan som försöker tyda många olika sorters meddelande på en och samma gång. Till exempel, när du sitter still i ett säte, så tror dina sinnen att du faktiskt rör på dig och är i rörelse. Helt enkelt en förvirring i hjärnan.

Tidiga tecken på åksjuke-illamående: tysthet, huvudvärk, samt trötthet. Ofta även följt utav okontrollerbara spyattacker.

Läkemedel för illamående kan ha oönskade biverkningar, såsom dåsighet samt att det inte alltid är lämpligt för barn och vissa vuxna. Men det finns andra sätt att förebygga åksjuka:

 • Sitt längst fram i bilar och bussar, och sitt så att du möter den riktning fordonet färdas i. Kolla inte i sidofönster, och försök fokusera på horisonten.
 • Andas in frisk luft. Öppna ett fönster, eller ifall du är ute på kryssning – gå ut på däck.
 • Undvik alltför tung och fet mat innan du reser.
 • Försök hålla barnen sysselsatta med spel eller något liknande.
 • Och, kanske viktigast av allt – använd dina Sea-Band armband under din resa!

Naturligt val för lindring av morgon-illamående/ graviditetsillamående.

Låt inte morgon-illamående förstöra nöjet av det tidiga graviditetsstadiet.

Nästan 80% av gravida kvinnor lider utav graviditetsillamående/ morgon-illamående någon gång under graviditeten. Oftast sker morgon-illamående runt vecka 14, och det är möjligt att några få oturligt nog upplever illamående och spyattacker under hela sin tid som gravid. Dessutom, som många gravida kvinnor har nämnt – just morgonillamående behöver inte nödvändigtvis ske under morgonen, det kan pågå under vilken tid på dygnet som helst och det kan pågå konstant.

Förståeligt nog så är de flesta kvinnor vaksamma när det kommer till preparat som sägs lindra morgon-illamående, eftersom de inte vill skada sitt ofödda barn. Tursamt nog så kan Sea-Band hjälpa dig, tack vare akupressur punkten på armbanden. Sea-Bands hjälper dig med en enkel och naturlig lösning för att bli av med ditt illamående – utan att behöva ta någon form utav läkemedel!

AKUPRESSUR – ETT SÄKERT OCH EFFEKTIV VAL FÖR LINDRING UTAV ILLAMÅENDE

Det finns traditionella metoder för att kunna kontrollera illamående under det tidiga graviditetsstadiet – såsom att äta torr rost bröd, torrt kex, samt ingefära. Detta kan absolut hjälpa dina symptom. Däremot, så har vetenskapliga studier bevisat att ett utav de mest effektiva, naturliga, lösningar mot illamående är baserat på den gamla kinesiska principen som handlar just om akupressur – effektiv akupunktur, utan nålar.
År 1988 gjordes det en rapport från en professor som hette John Dundee i ’The Journal of Royal Society of Medicine’. Hans studie visade att kvinnor som hade använt akupressur drabbades av betydligt mindre av både illamående och kräkningar medan de kvinnor som inte hade använt akupressur drabbades betydligt mer.

SEA-BAND – PÅGÅENDE AKUPRESSUR

Sea-Bands använder sig utav den naturliga effekten av akupressur, som än idag fortsätter att ge effektiv lindring. Genom att applicera kontinuerligt tryck på punkten P6 ’Nei-Kuan’, vilket görs med Sea-Band armbanden som har varsin plastkula som skall trycka till akupressur punkten på dina handleder.

En ny studie i Italien visade att graviditetsillamående reducerades i 70% av fallen av de kvinnor som hade använt sig utav Sea-Band. Dessutom, ytterligare en studie var gjord utav en Amerikansk barnmorska där det visade sig att kvinnor som använder sig utav Sea-Band under sin graviditet rapporterade mindre ångest, depression samt fientlighet.

TA HAND OM DIG… TA KONTROLL

Att kontrollera ditt illamående kan vara ett stort steg för att hitta tillbaka till allt det positiva med din graviditet. Här är exempel på vad du kan göra för att försäkra dig om att du tar hand om dig själv:

 • Mat: Det handlar om kvalité och inte mängd. Din baby förlitar sig på dig att få all näring som den behöver för att kunna utvecklas. Följ en balanserad diet. Undvik råa ägg, blå mögelost (kan ledia till bakterieinfektioner) samt pastejer och leverprodukter.
 • Dryck: Drick mycket vatten, mjölk och juice under din graviditet. Du kan också dricka te och kaffe med måtta. Med massor av vätska så undviker du förstoppning. Undvik alkohol.
 • Hygien: Var noggrann med rengöring och var noga med all mathygien. Detta är extra viktigt om du har husdjur. Se till att skämma bort dig också, med avkopplande bad.
 • Motion: Simma, yoga och promenader är utmärkta förslag på hur du skall kunna hålla igång din träning på ett hälsosamt vis. Varför inte gå med i någon träningsklubb för gravida, där du kan träffa nya vänner i samma situation som dig?
 • Rökning: Sluta röka, både för din och din babys skull.

En psykologisk boost för cancer patienter

Illamående och kräkning är vanliga och obehagliga biverkningar efter cellgiftsbehandlingar för cancer patienter – det pågår ofta under ett antal dagar och det kan påverka ens vardag.
Sea-Band är kliniskt bevisat att reducera illamående och kräknings symptom. Dessutom, eftersom cancer patienterna kan sätta på armbanden själva så kan det ge dem en psykologisk boost, tack vare känslan av att ha kontroll.

Det är därför som sjuksköterskor och läkare uppmuntrar användandet av Sea-Bands eftersom patienterna får ’ha kontroll’ samt att det finns en förhoppning att de får en mer positiv syn på deras behandlingar och återhämtningar.

LINDRING AV POSTOPERATIVT ILLAMÅENDE

Trots förbättrad anestesiologisk teknik så lider fortfarande många patienter utav illamående och kräkningar efter operationer under narkos, speciellt ifall läkemedel har getts ut för smärtlindring.

Detta fortsatta illamående kan innebära att patienter måste stanna på sjukhuset längre än väntat, speciellt efter operation

Sea-Bands har använt sig utav den beprövade principen om akupressur för att ge naturlig och effektiv lindring av illamående och kräkningar.

De är tillgängliga på apoteken i hela landet, så varför inte prata med din läkare om att prova på dem idag?

 

 

 

Chiudi (esc)

Apparire

Usa questo popup per incorporare un modulo di iscrizione alla mailing list. In alternativa utilizzalo come semplice invito all'azione con un link ad un prodotto o ad una pagina.

Verifica dell'età

Facendo clic su Invio, confermi di avere l'età per consumare alcolici.

Cerca

Aggiunto al carrello